VC-appen

VC-appen är specialiserad för kommuner och verksamheter som verkar inom vård och omsorg eller håller utbildning inom vård och omsorg. Appen är en innovativ plattform bestående av två delar, en kunskapsdel och en utbildningsdel.

  • I kunskapdelen så hämtar du kunskap där och då du behöver den i form av korta pedagogiska instruktionsfilmer. Idag har vi över 300 unika instruktionsfilmer.

  • I utbildningsdelen har du tillgång till smarta anpassade utbildningar att ta del av när det passar i verksamheten. Exempelvis läkemedelsdelegeringsutbildning som är en av de 30 utbildningar vi har idag. 


Skräddarsyr

Tillsammans med er tar vi fram och skräddarsyr ett innehåll som passar just er verksamhet.

De flesta av de instruktionsfilmer och utbildningar vi gör blir allmänna och kan således användas av alla anslutna kommuner. På så vis delar vi på kunksapen utan att skapa hjulet på nytt. Vi skapar även unika filmer och utbildningar för en kommun vilket är bra om man exempelvis gör instruktionsfilmer för nyanställda. 


Förutsättningar för att göra rätt

Utifrån de utmaningar som vi inom vård och omsorg har idag med personalomsättning, språkutmaningar, utbildningsnivå och pressad ekonomi så är det viktigare än någonsin att vi

ökar förutsättningarna för personalen att göra rätt.
Vi vill erbjuda kvalité och säkerhet i vården nu och in i framtiden, därför är VC-appen framtagen för och med er inom vård och omsorg. 


Nära samarbete

Vi vill tillsammans med er skapa en kunskapbank och har därför ett nära samarbete med er som användare av VC-appen.


Kunden i fokus

Visible Knowledge erbjuder er en helhetslösning.

Vi har kompetenser inom regissera, producera, skapa och färdigställa ett pedagogiskt innehåll till appen enligt era önskemål.


Visible Knowledge är med hela vägen, vi sätter kunden i fokus.