VK-Appen är det moderna verktyget för dig och dina medarbetare. Med hjälp av appen kan ni enkel få tillgång till innehåll som vi tillsammans har skräddarsytt för just ert företag. Appens innehåll går att anpassa efter nästa alla olika branscher och kan därför nyttjas av de allra flesta.


Den innovativa kunskapsbanken är lättillgänglig och kan enkelt innehålla kompetensutvecklande innehåll så som introduktionsutbildning, rutinhantering, internutbildning och färdighetsträning. Appens innehåll bygger främst på pedagogiska microutbildningar för att öka förutsättningarna för att förstå och ta till sig kunskapen på bästa sätt.


Med hjälp av e-lärande kan du effektivisera ert dagliga arbete och med det göra det desto mer kostnadseffektiv.


VK-Appen erbjuder företag en helhetslösning för kompetensutveckling. Vi har kompetensen att kunna vara med från början tills dess att appens innehåll är färdigställt. Visible Knowledge är med hela vägen, för vi sätter er i fokus.


Kontakta oss för en offert eller för att boka en kostnadfri rådgivning där vi kan berätta mer om appen och vad den kan underlätta för just er!

Kunden i fokus

Visible Knowledge erbjuder er en helhetslösning.

Vi har kompetenser inom regissera, producera, skapa och färdigställa ett pedagogiskt innehåll till appen enligt era önskemål.


Visible Knowledge är med hela vägen, vi sätter kunden i fokus.